Flyttstök

Nu är alla saker uppe i lägenheten, och vi är riktigt ömma i kroppen av allt släpande på kartonger! Vi har varit på Ikea en gång, men behöver nog ta en sväng till innan vi har alla små detaljer (gardinstänger) på plats. Möblerna är utplacerade och nu kämpar vi med att få upp allt ur flyttkartongerna igen. I går kväll tog vi mod till oss och använde gasspisen (men ugnen får vänta!). Det gick bra! (Soppan blev varm och ingenting exploderade…). Vi har också skaffat lånekort på stadsbiblioteket och busskort, så det börjar så smått kännas som att vi bor här… Men vi har båda en lite konstig känsla av att vara…vilse…inte riktigt hemma och inte riktigt borta… I morgon är det ”upprop” (eller ”registrering” som låter mer vuxet) i skolan  för båda två, men sedan är det inte så mycket föreläsningar den första veckan. Vi kommer alltså att få tid att fixa klart i lägenheten, och kanske lära oss att hitta hem ordentligt, innan allvaret börjar på riktigt. Skönt!

Länkar till andra bloggar om:

Annonser
Det här inlägget postades i Gemensamma inlägg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Flyttstök

 1. Jenny & Mattias skriver:

  Kul att läsa om era flyttbestyr. Mycket modigt att ni vågat använda spisen! Vi har också haft lite bestyr idag. Hade mäklarens fotograf här, så det blev lite städning och piffning. Prel. visning den 7/9. Lycka till på uppropet i morgon! Har ni slagit in alla skolböckerna i omslagspapper?

 2. Sanna skriver:

  Hittade er blogg av en slump o ser fram emot att följa er. Bor själv i Malmö. Vore kul o vet avar i Malmö ni flyttat? Kram

 3. hannachrister skriver:

  Jenny, man behövde inte slå in böckerna på den här utbildningen. 🙂

  Sanna, kul att du hittade hit. Vi bor i Rostorp. Vi hörs! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s