Att inreda en lägenhet är inte lätt

Tänk att så mycket kan gå så fel. De senaste dagarna har världen mer eller mindre motarbetat oss kan man minst sagt säga. Vi har haft lite problem med att få upp gardinstänger i alla rum. I vårat sovrum och vardagsrummet har det fungerat bra, men i gästrummet så har det inte varit fullt så lätt. Där det tidigare har suttit en plugg är det nu ett enda stort hål i väggen. Hemmafixare som vi är (öhm!) så tog vi en sväng på Claes Olsson där det inhandlades plugg och skruv, samt kontaktlim som vi fick tips om skulle hjälpa oss att hålla pluggen på plats i hålet i väggen. Tyvärr så lät det ju för bra för att vara sant (som vanligt), när vi väl hade limmat fast pluggen i hålet och skulle skruva dit gardinstången så pallade våran smarta lösning inte trycket. Det hela slutade med att en stor limklump med tillhörande plugg och skruv for ut ur väggen med en smäll och det tidigare stora hålet i väggen blev ännu större. Tänk vad livet vore tråkigt om allt gick som man ville!

Och gardiner på det stora hela ska vi ju egentligen inte ens prata om, vi hittade de perfekta gardinerna, och då menar vi de PERFEKTA gardinerna till vardagsrummet. När de är finstrukna och redo för upphängning så börjar vi ana oråd, gardinerna ser lite väl korta ut… och mycket riktigt, gardinerna var för korta. Nu har vi hittat ett par andra som är okej, men inte alls lika perfekta.

Idag åkte vi en sväng till Lund och besökte Mediamarkt där Christer köpte en bärbar dator. Han stod och valde mellan två olika datorer och bestämde sig till slut för en Sony, som fanns i många olika färger, under förutsättning att den fanns i silver. Det fanns den så han slog till… Nu har han precis packat upp den och det visade sig att den är grisrosa. Som sagt, tänk vad livet vore tråkigt om allt gick som man ville!

Länkar till andra bloggar om:

, ,

Annonser
Det här inlägget postades i Gemensamma inlägg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att inreda en lägenhet är inte lätt

  1. Sanna skriver:

    Ojoj. Ska själv snart också flytta o hoppas inte på sådana missöden. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s