Uppdatering

Vi har tagit emot klagomål på att vi uppdaterar för dåligt i bloggen. Både personliga detaljer och lite smått och gott om vad som händer i Malmö har efterfrågats, så här kommer allt på samma gång!

I tisdags var vi på stand-up på Harrys igen (riktigt bra!) och i går var det Idolfinal i soffan. Hanna jobbar ju extra på Coop nuförtiden och slutade sent i går så Christer spelade in finalen.

idolfinal-2008Det blev ju Kevin som fick bada i konfetti (DN), men vi var båda överens om att Alice är bäst. Visst är Kevin en charmig kille och en duktig artist…men låtvalen! Som Martin Söderström skriver i AB: han riskerar “att bli mannen som gav den dåliga musiksmaken ett storleende maltesiskt ansikte”! Om Alice däremot håller sig till den rockigare stilen så är det en artist vi kan tänka oss att gå och se live.

När det gäller anledningen till att vi flyttade hit, studierna, så går det bra! Vi har båda klarat av våra första tentor/uppgifter och är nöjda med våra val. Men visst blir man lite ”skadad” av studierna; Hanna höll på att anklaga en kollega för ett rasistiskt uttalande i går och Christer var SÅ nära att erbjuda sig att hjälpa ett fjortisgäng med matten för att de satt på ett Café och pratade om ångesten över att få IG och inte komma in på gymnasiet…

I Malmö är det snöfritt och vi cyklar fortfarande (Christer oftare än Hanna som fryser). Malmöbilisterna är ganska snälla. De visar hänsyn vid övergångsställen, vilket inte t ex Göteborgarna gör enligt den här listan, men är sämre på att använda blinkers. Skärpning på den punkten, tack! Kortbedrägerier är tydligen vanliga här i staden, men vi har klarat oss (peppar, peppar). Vi har inte handlat julklappar på Toys R Us där den senaste skimmingskandalen utspelat sig. (AB) Skurkar har kopierat kreditkorten i kassan och alla som ”betalat med kort på leksaksbutiken Toys R Us vid Jägersro veckorna innan 3 december bör spärra kortet.” (Sydsvenskan)

I eftermiddag ska vi träna lite kondition på ”Fitness 24 seven”, gymkedjan där vi båda numera har årskort! Vi kan alltså träna dygnet runt, sju dagar i veckan, på något av kedjans åtta gym i staden om vi skulle ha lust med det… 😉 Kondition kan vi träna tillsammans (den är nog lika dålig) men annars är det tänkt att Hanna tränar styrka med sina klasskompisar Sophie och Anita och Christer med Sophies kille Henrik och hans kompis Ricardo. I kväll ska vi in till stadens centrum och titta till de stackars kändisarna som sitter inspärrade i ett glashus på Gustav (utan fast föda i sex dagar) och kanske önska en låt innan vi går och tar en öl. På Musikhjälpens sida kan du se TV-sändningar live och kanske få syn på oss där utanför!

Så, det var en liten uppdatering. Nu är det din tur att göra ditt..skriv en kommentar så att vi vet att du läser! 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Gemensamma inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppdatering

  1. Skalman skriver:

    klart jag läser ju!!! Knast !!

  2. Malin skriver:

    Ohja, jag läser för fulla muggar! Äntligen lite action i bloggen. Gillart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s