God Jul

Hanna: Så sitter man här, ensam i lägenheten och väntar på att tiden ska ticka iväg något fortare, kl 15 är det jag som börjar jobba och jag slutar inte förrän vid kl 20 ikväll. Fram tills dess ska jag ta det lugnt och försöka kurera mig mot den väldigt olämpliga förkylningen som har lyckats ta över min arma kropp. Jag har inte tid att vara sjuk just nu, ska jobba varje dag fram till den 23:e och någonstans däremellan ska jag hinna ta hand om sjukdomen, köp av julklappar, köp av julmat, klä en julgran och så vidare, och så vidare. Christer sitter antagligen på tåget i denna stund på väg emot Södertälje, mamma, Malin och Bernt skulle jag chansa på befinner sig i Tyskland just nu, och jag är här i Malmö.

Förhoppningsvis kommer det att bli en mysig vecka tillsammans med lillasyster och mamma, så länge vi lyckas hålla sams och inte börjar bita varandra så tror jag att allting kommer att gå så bra, så bra. Jag tänkte väl egentligen mest säga God Jul till alla er som jag inte kommer få en chans att träffa, och hoppas på att ni får många fina julklappar, mjuka som hårda. Nu ska jag fortsätta slöa i soffan tills det blir dags för mig att ge mig av emot Coop och några timmars arbete.

Så ännu en gång… God Jul till er alla!

Annons
Detta inlägg publicerades i Hanna. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till God Jul

  1. Britt Andersson skriver:

    God Jul Hanna!

    Det var tråkigt att du måste jobba. Hoppas att du trots det får en trevlig jul utan för många bitmärken. Jag passar på att önska ett Gott Nytt År också. Jag är inte så bra på det här med att skriva kommentarer, men jag brukar läsa era bloggar då och då.
    Hälsningar från Bitte & Kent

  2. Mamma skriver:

    Jaha, då sitter jag här framför Hannas och Christers blogg och jag kan konstatera att det blev inga bitmärken! Kanske klöste vi lite grann på varann, lite… men framförallt så var det mysigt att kampera ihop, det var så länge sen sist. Veckan rusade förbi, bacilluskerna stannade till och tåget stod definitivt still på hemresan! Fem (5) timmar i den småländska urskogen. Utan el. Utan toalett till slut. ”SJ, SJ gamle vän konstigt att du lever än… ” (slagdänga från 70-talet). Men vi kom hem till slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s