Malmöfestivalen 2010 – lördag

Ett år har gått och det är dags för Malmöfestivalen igen! Malin är förstås på besök, men Jossi fick stanna på jobbet. (Förra årets bilder finns här)

Det första bandet vi såg var Maskinen som spelade på Stortorget. Tyvärr var konserten inget vidare. De svängiga låtarna svängde inte riktigt live… Det blev mer ljudkaos. (Lyssna på Aldrig vart i Malmö.)

Så vi gick och satte oss på trappan vid kanalen och drack ett par medhavda öl i stället. Lite busig får man vara när det är festival! 🙂

Sedan gick vi ner till det nya konsertområdet vid Orkanen och såg Jonathan Johansson. Han var däremot riktigt bra. Det är kul när man blir överraskad på det sättet, ingen av oss är direkt överförtjust i skivan. (Titta på Aldrig ensam.)

Tillbaka till öltältet på Stortorget igen för att se Familjen. Hanna och Malin var helnöjda och Christer tyckte att det svängde på bra, om än lite enformigt.
(Titta på När planeterna stannat.)

Vi mötte upp Hanna och Malins bonusbror Daniel som precis flyttat till Lund och gick tillbaka till Orkanen för att se Shout Out Louds. Det var andra gången i år som Christer och Hanna såg bandet och den här konserten var bättre. Riktigt, riktigt bra faktiskt! (Titta på Fall Hard.)

Länkar till andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser
Det här inlägget postades i Bilder, Gemensamma inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s