Malmöfestivalen 2010 – Tisdag till fredag

Efter Royal Republics spelning på måndagen fortsatte Hanna och Malin att festa medan den hårt arbetande Christer var tvungen att åka hem och lägga sig. Det resulterade i att Hanna och Malin låg hemma hela tisdagen. Christer tog sig dock först ner till Stortorget och såg Johnossi (lyssna) och sedan passerade han ett par konstinstallationer (bilarna…) på väg ner till Orkanen. Där såg han både vattenskidåkare och hardcorebandet Sista sekunden (lyssna).
På onsdagen ville Christer se Sparzanza, men när vi kom fram hade man ställt in konserten pga den hårda vinden; det blev en hemmakväll i stället. På torsdagen hade vinden lagt sig och vi såg Oskar Linnros (lyssna). Hanna blev alldeles till sig, men trots att Christer tycker att låtarna är helt OK på skiva så tyckte han att det var bättre drag på motorbåtarna som tävlade framför Orkanen. Sedan var det dags för Salem Al Fakir på Stortorget. Riktigt bra! (Lyssna)
Även fredagen blev en hemmakväll eftersom vi var ganska slitna och det inte var någonting som direkt lockade. Sammanfattningsvis så såg vi en hel del bra band under Malmöfestivalen 2010 och hade en trevlig vecka, men det märktes att man hade en tightare budget till årets festival.

Länkar till andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser
Det här inlägget postades i Bilder, Gemensamma inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Malmöfestivalen 2010 – Tisdag till fredag

  1. härliga bilder på en skoj festival=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s