Om oss

Christer är bl a beroende av kaffe

Christer är bl a beroende av kaffe

Christer är född och uppvuxen i Södertälje, ja, innan han flyttade till Malmö hade han faktiskt bott i Södertälje i hela sitt liv.
En riktig Sö´tälje-inföding med andra ord! 😉

Han är utbildad lärare och flyttade till Malmö 2008 för att plugga vidare till specialpedagog. Nu arbetar han på en skola i centrala Malmö. Hans stora intressen i livet är att resa (har totalt tillbringat ca 2 år i Asien), att fotografera och att lyssna på musik. Han har alltid en bok på gång, eller faktiskt två samtidigt ibland!

.
Bob Dylan, Iggy Pop, Black Sabbath och Ramones är husgudar, men musiksmaken är väldigt bred. ”Wailande MTV-RnB, dansband och Kent är nog det enda jag kategoriskt avskyr!

I den egna bloggen ”Christermagister” skriver han om skolan, politik, aktuella händelser och lägger upp fotografier inom olika teman. Han har också en blogg som är helt inriktad på musik; den heter School´s Out.

Hanna gillar att ta "egobilder"

Hanna gillar att ta "egobilder"

Hanna är född i Boden, uppvuxen i Tullinge och har bott i Södertälje de senaste tre åren. Hon befinner sig i Malmö för att utbilda sig till socionom. Det nuvarande målet är kurator, men man vet aldrig hur det utvecklar sig.

Hennes intressen liknar i stort sett Christers; att resa (har många ställen att bocka av), att fotografera  och att lyssna på musik, men dessutom gillar hon att se på TV-serier (Sex and the city, OC mm) och är en ännu värre bokmal.

.
Även musiksmaken liknar Christers, ”men jag gillar Kent och klarar inte av dödsmetall!” Hon har en förmåga att memorera varenda låttext hon någonsin hört!

Annons

7 kommentarer till Om oss

 1. Ann-Sofie skriver:

  Hej och välkomna till Malmö! Ramlade på er blogg genom länkar hit och dit genom skoldebatten. Jag som också är nyinflyttad (jan-08) blev nyfiken och kikade in och upptäckte att Christer – som jag – är gammal Södertäljebo. Jag har även bott i Luleå i 2 år och varit en del hos kompisar i Boden – så dessa sammanträffanden tyckte jag var värt att slänga in en liten kommentar för 🙂 Hoppas ni kommer gilla Malmö – jag älskar det! Å lycka till med lägeheten! /Ann-Sofie

 2. hannachrister skriver:

  Tack, och vi trivs redan bra! 🙂

 3. Carl skriver:

  Har hört att det vanligaste pojknamnet i Malmö är Muhammed! Vet inte säkert om det är rätt. Men nu finns det i alla fall en Christer också.. 🙂

 4. Lotta skriver:

  Jättetrevlig bloggsida ja hamnade på ju=) efter massa hoppande….hare gött som vi dalkullor säger!

  /Lotta

 5. Lasse skriver:

  Hej!
  Jag läste om ert besök i Ladonien. Jag har försökt att hitta dit på egen hand men jag lyckades inte. Skulle ni kunna hjälpa mig med någon form av vägbeskrivning?

  Jag hittade till Kullaberg, men sen gick jag bet.

  mvh
  Lasse

 6. Cassandra Holm skriver:

  Hej jag heter Cassandra Holm och går på Hotell&Restaurang programmet i Bollnäs. Under hösten ska vi jobba med en almanacka som vi sedan ska sälja. Jag undrar om det är okej att vi använder oss av din bild februari-2009-010 som vi hittade via google. Skulle vara guld värt då det är en superfin bild. Tacksam för svar.

  MVH Cassandra

  Cassis_holm@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s